O nama

Termonova je obrt specijaliziran za kvalitetnu termoizolaciju dostavnih vozila.

Omogućujemo vam kvalitetan i efikasan prijevoz robe na potrebnim temperaturama i prema najvišim higijenskim standardima.

Adekvatno izoliran tovarni prostor može vam služiti za prijevoz raznih proizvoda iz područja mesne industrije, mlječnih proizvoda, ribe i školjki, voća i povrća, u cateringu, u pekarstvu, za prijevoz farmaceutskih proizvoda…

Na osnovi dugogodišnjeg iskustva, izolaciju tovarnih prostora radimo samo sa najboljim materijalima, a uz dogovor i prema željama kupaca nudimo vam izbor između različitih boja i tekstura materijala za oblaganje, pa tako možete birati npr. od standardne bijele pa sve do npr. pink roze.

U mogućnosti smo vam ponuditi izotermička oblaganja za kombije, kamione, rashladne uređaje, popravljamo i već izolirana vozila, izrađujemo sanduke za prijevoz školjki i ribe, izrađujemo i ugrađujemo protu-klizne podove, vršimo popravke na komorama i hladnjačama, održavanje brodova(Farbanje,Brušenje,Poliranje).

Debljina izolacije ovisi o tehničkim mogućnostima vozila i vrsti temperaturnog režima u tovarnom prostoru.

Mi smo od samog početka rada poznati po izvrsnoj kvaliteti izrade i ozbiljnosti poslovanja, i za razliku od mnogih drugih u ovoj vrsti poslovanja, nudimo vam vrhunsku termoizolaciju i rashladni uređaj sve na jednome mjestu, i to u poslovnim prostorijama Termonove sa sjedištem u Zadru.

Uvjerite se sami i budite još jedan od naših prezadovoljnih klijenata.